Can not find ResultOutputSolve

Clearly defined bug reports and their fixes
Post Reply
julien givernaud
Posts: 86
Joined: 18 Nov 2014, 18:18
Antispam: Yes

Can not find ResultOutputSolve

Post by julien givernaud »

Hello,

I am able to run simulations with ElmerGUI including or not ResultOutputSolver but when I try to run without GUI in the consol in taping ElmerSolver I have an error telling that ResultOutputSolve is not found!
The file is however in the right folder.

What could I do ?

Best regards

Julien
kevinarden
Posts: 1210
Joined: 25 Jan 2019, 01:28
Antispam: Yes

Re: Can not find ResultOutputSolve

Post by kevinarden »

windows or linux? it means it can't find the execuatble. In windows each opening of a command window has path defind to the default.
julien givernaud
Posts: 86
Joined: 18 Nov 2014, 18:18
Antispam: Yes

Re: Can not find ResultOutputSolve

Post by julien givernaud »

On Windows 10. The executable is in the right place. In works with the GUI.
julien givernaud
Posts: 86
Joined: 18 Nov 2014, 18:18
Antispam: Yes

Re: Can not find ResultOutputSolve

Post by julien givernaud »

You can see the file

Image
kevinarden
Posts: 1210
Joined: 25 Jan 2019, 01:28
Antispam: Yes

Re: Can not find ResultOutputSolve

Post by kevinarden »

I believe the GUI just calls ElmerSolver, do you start the GUI by typing ElmerGUI in a command window?
julien givernaud
Posts: 86
Joined: 18 Nov 2014, 18:18
Antispam: Yes

Re: Can not find ResultOutputSolve

Post by julien givernaud »

Hello,

I start the GUI by double clicking on the ElmerGUI icon on my desktop

Julien
raback
Site Admin
Posts: 4173
Joined: 22 Aug 2009, 11:57
Antispam: Yes
Location: Espoo, Finland
Contact:

Re: Can not find ResultOutputSolve

Post by raback »

Hi, Is the "ResultOutputSolver" the 1st Solver in the sif file? Perhaps ElmerSolver throws the towel if it does not find any of the DLL's needed. -Peter
Post Reply