Search found 7 matches

by mmcker
15 Oct 2017, 20:15
Forum: Installation & compilation
Topic: Tetgen 1.5
Replies: 5
Views: 2516

Re: Tetgen 1.5

Have tested on fresh (linux) installation (found that one batch of files didn't upload) and added a command line switch for mesh quality.

I think that is about all I can do at this stage.

Hope others find it useful (but it appears not many people are using tetgen)
by mmcker
13 Oct 2017, 21:55
Forum: Installation & compilation
Topic: Tetgen 1.5
Replies: 5
Views: 2516

Re: Tetgen 1.5

Hi Peter, I have tested with a few poly files, but probably worth testing on more. The poly files I have are relatively complex (different regions, holes & boundary conditions) and quite large. The poly files aren't the easiest to create of course. Tested on debian system. I don't have a compile env...
by mmcker
12 Oct 2017, 11:38
Forum: Installation & compilation
Topic: Tetgen 1.5
Replies: 5
Views: 2516

Re: Tetgen 1.5

Ok I fixed the segfault. I have offered the changes to the git hub system. Not sure if/when they will be available.

https://github.com/ElmerCSC/elmerfem/pull/118

If you can't download them, just respond here and I will post .diff files and instructions

hth,
Mark
by mmcker
11 Oct 2017, 21:46
Forum: Installation & compilation
Topic: Tetgen 1.5
Replies: 5
Views: 2516

Re: Tetgen 1.5

Just an update - I have made working patches for tetgen1.4.3 and this solves my mesh problem (1.4.2 wouldn't mesh my poly). I have made patches for 1.5.1beta1, and this compiles and successfully meshes the test mesh included in the tetplugin directory. However, it segfaults on one of my meshes. If t...
by mmcker
08 Oct 2017, 13:53
Forum: Installation & compilation
Topic: Tetgen 1.5
Replies: 5
Views: 2516

Tetgen 1.5

Hi

Does anyone have a patch to allow tetgen 1.5 to be compiled with Elmergui?

Alternatively is there a script to convert tetgen format to elmer mesh files?

I have a poly that is fine in 1.5 but doesn't work in 1.4

Thanks
by mmcker
21 Sep 2017, 09:55
Forum: Bug reports
Topic: -nogui doesn't save tetgen generated mesh
Replies: 1
Views: 1815

Re: -nogui doesn't save tetgen generated mesh

Please ignore.

Putting full path in -o filename fixes the problem.

-o /home/elm/tg_tst/elmer

I'm a little surprised. Not even ./elmer worked
by mmcker
21 Sep 2017, 00:12
Forum: Bug reports
Topic: -nogui doesn't save tetgen generated mesh
Replies: 1
Views: 1815

-nogui doesn't save tetgen generated mesh

Hi, I would like to be able to get an elmer mesh using tetgen from commandline. ElmerGUI -i cube.poly -o elmer -nogui -e In GUI mode, it works fine - I can mesh easily. However, below is a transcript from the command line attempt. Note the line "Unable to open elmer/mesh.header" (the subdirectory el...